Fysio Innovation verenigt het beste van 2 werelden. Sportfysiotherapie en personal training. Het een kan niet zonder het ander bestaan.

Waarom deze combinatie? Jarenlang werken bij o.a Ajax en FC Internationale als sportfysiotherapeut heeft mij laten zien dat de combinatie tussen sporten en fysiotherapie perfect is. Is dit haalbaar als je een drukke baan hebt? Ja! Dus hoe kun jij je sportieve doel bereiken? Na jarenlang weer kunnen skiën? Eindelijk weer tennissen ondanks een slechte rug? Dit doe je door personal training, gegeven door een sportfysiotherapeut. Fit worden zonder blessures of herstel van blessures.

Complexiteit: Er zijn veel factoren die invloed hebben op waarom we onze doelen niet bereiken. Ik begeleid je op allerlei vlakken. Mentale obstakels, blessures en de zogenaamde ‘stok achter de deur’.

No-nonsense therapeut: Ik ben mij er van bewust dat er ontzettend veel fysiotherapeuten en personal trainers zijn. Waarom zou je kiezen voor mij? Ik train mensen niet om een ‘strak’ lijf te creëren. Gezondheid staat centraal. Uiteindelijk willen we met een gezond lijf 80 jaar oud worden. Ik heb een kordate aanpak. We gaan samen doelen bepalen en daar waar jij een duwtje in de rug nodig hebt, geef ik je die. Zo bereiken wij samen jouw ‘sportieve’ doelen.

Wat vraag ik van jou? Dat je open bent over wat je belemmert. Waarom je doelen niet gehaald worden. Dat je die deelt met mij, zodat we die samen kunnen oplossen.