Nienke Hoogervorst

Mijn grootste passies zijn sport en het menselijk lichaam. Daarom werk ik al bijna 10 jaar als sportfysiotherapeut en personal trainer. 8 jaar daarvan mocht ik de jeugdvoetballers bij FC Internationale en Ajax revalideren en optrainen. Ik analyseer beweging en het lichaam om snel de oorzaak van de klachten te achterhalen, behandel de klachten en maak een op maat trainingsschema.  Daarnaast help ik mensen zonder fysieke klachten op een veilige manier hun sportieve doelen te behalen.

Wil jij op een veilige manier jouw sport- en/ of fysieke doelen behalen? Weer sterk en fit worden na een blessure of chronische klachten? Gezond en fit worden terwijl je eigenlijk iets te zwaar bent? Neem dan contact met mij op!

Opleidingen:

Dry Needling Systems, MTC Cursuscentrum Amsterdam

Medical Taping Concept, MTC Cursuscentrum Amsterdam

Professional Master Sportfysiotherapie, Hogeschool Utrecht Fysiotherapie, Hogeschool van Amsterdam